Μετάβαση στο περιεχόμενο
01/01/2011 / Ραδιούργος

Justin Bieber aka Μπάζο

Γενικά Στοιχεία Για Το Μπάζο

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ή οπώς των φωνάζουν οι φαν του Τζάστιν, είναι ένα ον που αποτελεί ένα από τις φρικτότερες ανακαλύψεις της σημερινής κοινωνίας. Η ηλικία του Τζάστιν τυπικά υπολογίζεται στα 16 έτη. Η βασική λειτουργία του Justin ήταν να βοηθάει την κοινωνία στον περιορισμό της δραστηριότητας των μπάζων. Η βασική λειτουργία του Justin όπως είπαμε και πριν είναι να βοηθάει την κοινωνία στον περιορισμό της δραστηριότητας των μπάζων και το πετυχαίνει αυτό με ύπουλα μέσα όπως το τραγούδι Baby (Μπάμπη) και άλλα τέτοια. Έχουν ακουστεί περιπτώσεις που ο Justin παραφέρεται απο τον βασικό του σκοπό και παραπλανεί άλλα είδη κοριτσιών όπως τα τυφλά και κουφά κορίτσια, απογοητευμένα κορίτσια, τα emo και τις καταναγκασμένες λεσβίες αλλά το ενδιαφέρον του φαίνεται να στρέφεται στα αγόρια όλο και περισσότερο.

Η Δημιουργία Του Μπάζου

Ο Justin λέγεται πως συναρμολογήθηκε για πρώτη φορά στις 1 Μαρτιου του 1994 από κάποιες Μυστικές Υπηρεσιες για να περιοριστεί ο ήδη υπεραυξημένος αριθμός μπάζων στον πλανήτη. κάποιοι όμως λένε πως συναρμολογήθηκε πολυ νωρίτερα απλά δεν χρησιμοποιθήκε μέχρι σήμερα. Τα πειράματα τον έβγαζαν ελαττωματικό καθώς είχε πάρει γυναικεία μορφή αλλά στις 17 Νοεμβρίου του 2009 η εταιρία του τον έθεσε σε πλήρη λειτουργία πιστεύωντας πως κανείς δεν θα παρατηρούσε το λάθος.

Η Αρχή Της Δράσης Του Μπάζου

ρίν την «καριέρα» του, ο Μπίμπερ, έκανε gay τσόντες με τον Usher. Δυστυχώς, οι άνθρωποι νόμιζαν πώς είναι πραγματικά ένα 16-χρόνο κορίτσι και ο Usher πήγε στην φυλακή για βιασμό και παιδική πορνογραφία. Έτσι, ο Τζάστιν ήταν μόνος του. Αποφάσισε να βάλει βιντεοκασέτες στο Εσύ, Σωλήνα με τον εαυτό του να τραγουδάει, και βέβαια, ο υπνοτισμός πέτυχε. Έτσι, σε λίγους μήνες, όλα τα κορίτσια ήταν υπνωτισμένα και τον γούσταραν τρελά. Οι (περισσότεροι) άντρες είχαν δυνατά μυαλά για να μην παρασυρθούν από την Πλύση εγκεφάλου όπως ο Τζάμπα δε Χάτ από τα Star Wars. Πριν την αρχή της καριέρας του, πρωταγωνίστησε στην διαφήμιση της COSMOTE «Σήμα Καμπάνα«.

Η Μετέπειτα Δράση Του Μπάζου

Μέχρι και σήμερα ο Justin έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχει βγάλει τους δημιουργούς του ασπροπρόσωπους. Mε τα τραγούδια του «One time», «One less lonely girl», «Baby», «Somebody to love» και «You smile» περιόρισε την δράση του 95% των μπάζων του πλανήτη και αναμένετε να καταρrίψει και το υπόλοιπο 5% με το καινούργιο του τραγούδι.

Προβλήματα

Μέχρι και σήμερα ο Justin έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και έχει βγάλει τους δημιουργούς του ασπροπρόσωπους. Mε τα τραγούδια του «One time», «One less lonely girl», «Baby», «Somebody to love» και «You smile» περιόρισε την δράση του 95% των μπάζων του πλανήτη και αναμένετε να καταρrίψει και το υπόλοιπο 5% με το καινούργιο του τραγούδι.

Ο Πυρετός Μπίμπερ – Η Πανδυμία

Η πανδημία Μπίμπερ είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο χαζογκόμενας που φωνάζει το χαρακτηριστικό JUSTIN. Επίσης όποτε πάει ένα αρσενικό να κάνει κατάσταση λέει η χαζογκόμενα «Δεν είναι κουκλί ο Justin?». η ασθένεια λέγεται αλλιώς και πυρετός μπίμπερ. Αμα έχετε ένα από τα παρακάτω συμπτώματα είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από πυρετό μπίμπερ. σε μια τέτοια περίπτωση καλέστε γρήγορα το: 210 2432370 (210 BIEBER0).

Αν θέλετε να σώσετε τα τομάρια σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Για τα καλά παιδιά

  1. Σταματήστε να κάνετε παρέα με θύματα της πανδημίας μπιμπερο Μπίμπερ.
  2. Κάντε πλύση εγκεφάλου στον εαυτό σας.
  • Hint: Αν δεν πιάσει κάτι από το παραπάνω, μπήξτε στα αυτιά σας μια βελόνα πλεξίματος για να κουφαθείτε ώστε να μην ακούτε τραγούδια που φέρουν τον ιό της πανδημίας.

Για τα κακά παιδιά:

Επιτεθείτε και βιάστε, σοδομίστε, η, σκοτώστε όποια, η, όποιον σας πει για το ανάποδο γαμώτο που αυτοαποκαλείται κούκλος.

  • Hint: Αν αποτύχετε, σκοτώστε το Τζάστιν Μπίμπερ. (Πριν το κάνετε, ελάτε σε συνεννόηση με όλη την Φρικηπαίδεια)

Για EMO

κοτώστε το μπάζο που πουλάει μούρη κάνοντας το emo ενώ δεν είναι.

  • Hint: Αφήστε την αυτοκτονία για αργότερα (π.χ. σε περίπτωση που δεν το σκοτώσετε)

Πηγή: Φρικηπαίδεια


One Comment

Σχολιάστε
  1. paspa / Μαρ. 7 2011 11:54

    x0ax0ax0a0xa0xa0xa0xa0 gamatw…ayta einai

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: