Μετάβαση στο περιεχόμενο
02/01/2011 / Ραδιούργος

Polla Kila Entertainment – Sio&Xarma Solo

Η Polla Kila Entertainment είναι ένα crew το οποίο αποτελείται από τους: Xarma, Sio και Strike.

Πώς ξεκίνησε η φάση Sio-Xarma

Ο Sio ξεκίνησε να βγάλει ένα solo δίσκο αλλά κάπου στα μισά ήρθε σε επαφή με Τάκι Τσαν. Ο Τάκης άκουσε κάποια beats και ζήτησε ορισμένα από αυτά για τον δίσκο του (Ρίμα για χρήμα 2). Στην συνέχεια γνώρισε τον Xarma με τον οποίο κάνανε δύο κομμάτια για το mixtape του «Κομμάτια Χάρμα». Από εκεί και έπειτα ο Sio ξεκίνησε να ετοιμάζει ένα project με τον Τάκι Τσαν την στιγμή που με τον οποίο είχαν ήδη πολύ φιλικές σχέσεις. Με τον καιρό στο project αυτό κόλλησε και ο Xarma που γούσταρε αυτό που κάναμε. Λόγω τον πολλών υποχρεώσεων που είχε ο Τάκι Τσαν με άλλα projects, ο Sio και ο Xarma αποφασίσανε να συνεχίσουνε το project με όνομα «High Όσο Δεν Πάει» το οποίο περιέχει αρκετό υλικό σε πολλά στυλ αλλά κυρίως Trap/Crunk.

Album «High Όσο Δεν Πάει»

Το album «High Όσο Δεν Πάει» είναι κάτι εντελώς καινούριο και φρέσκο για τα Ελληνικά δεδομένα. Στο συγκεκριμένο project κόλλησε και ο Υποχθόνιος ο οποίος συμμετέχει σε κάποια tracks. Για το συγκεκριμένο project έχουν ήδη γυριστεί και είναι έτοιμα 2 video clips και η Polla Kila υπόσχεται περισσότερα clips με το ένα κομμάτι καλύτερο από το άλλο. Το μέρος της παραγώγης έχει αναλάβει ο Sio και άλλο ένα κομμάτι του δίσκου έχει αναλάβει o Strike (Strike Beats).

Λίγα λόγια για το Strike-Sio

O Strike από τα παιδικά του χρόνια βρισκότανε στο πλευρό του Sio σαν πολύ καλός φίλος και μαθητευόμενος στο θέμα beat-making. Από εκεί και πέρα ο Strike έφτασε σε επίπεδο να αναλαμβάνει μουσικές παραγωγές με θέμα Trap/Crunk και είναι μόλις 19 χρονών.

Όσοι αγαπάνε την μουσική πραγματικά δεν τους σταματάει τίποτα. Κανένας δεν γεννιέται με αυτό αλλά το καταφέρνει με σκληρή δουλειά. Αγάπη και καλή χρονιά σε όλους.

Χαρμάνης

Ιδρυτικό μέλος των Ζητα Νι, ξεκινάει το νέο του κίνημα σαν Polla Killa, ο λιγότερο συμπαθής Ζητα Νι, αλλά σταθερός στις αξίες του, έχει καταφέρει να κάνει πάρα πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες εκτός του χώρου της μουσικής με αποτέλεσμα να μπορέσει να εισέλθει πίσω στην μουσική πιο άνετος από ποτέ.

Υπόσχεται live εμφανίσεις για το 2011 και τον δίσκο High Όσο Δεν Πάει με περισσότερα video clips. Ο trap/crunk ήχος ήταν για χρόνια ο αγαπημένος ήχος του Χαρμάνη, μετά την δεκαετία του 90 που φυσικά αποτελεί ένα μέρος της ζωής του. Αλλά, όπως μας λέει, προχωράμε μπροστά! Ωραία ήταν τότε αλλά δεν μπορούμε να μένουμε στάσιμοι. Δοκιμάζουμε και νέα πράγματα και ήχους.

Φυσικά o trap ήχος ήταν κάτι που πάντα αγαπούσε και αφού δεν παίζει πολύ στην Ελλάδα (και εκεί που ακούγεται δεν γίνεται σωστά) θα το κάνουν οι Polla Killa. Σ’ αυτή τη φάση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον Sio σαν emcee και τον Sio σαν beat maker, τον strike σαν beat maker και φυσικά τον Χαρμάνη σε πιο trap ήχους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: